Tips

De aanschaf van een elektrisch zit sta bureau

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel elektrische zit sta bureaus te koop die allemaal prima werken. Een aantal punten waar je op zou kunnen letten bij de aanschaf zijn:

– De werking van het bureau
– Het geluid van het verstellen
– Of het bureau vloeiend beweegt

De meeste zit sta bureau zijn tegenwoordig elektrisch. Hierbij kun je goed letten op het bedieningsgemak van het bureau. Sommige system bevatten veel knopjes en andere zijn heel rechttoe rechtaan. Kijk dus goed wat je zelf fijn vindt om mee te werken en welke snufjes je wel en niet nodig hebt. Ook kan het geluid een rol spelen bij de aanschaf van een zit sta bureau. Zeker wanneer je met meerdere mensen in een ruimte werkt wil je niet dat je enorm veel herrie maakt met je bureau. Elektrische zit sta bureaus brengen nou eenmaal geluid met zich mee. Sommige iets meer dan andere. Dit kun je natuurlijk uittesten in de winkel. Als laatste is het goed om te kijken of het bureau in een vloeiende beweging omhoog en weer naar beneden gaat. Dit is handig wanneer je veel spulletjes op je bureau hebt staan of een glas water. Het laatste wat je wil is dat je glas door de schokkende bewegingen van je bureau omvalt over je toetsenbord.

Let goed op het verbruik van een zit sta bureau

Een elektrische zit sta bureau werkt op stroom. Let er bij de aanschaf van je bureau dus op of deze geen energie vreet. Sommige bureaus zijn voorzien van een energiebesparende stand of verbruiken gewoonweg veel minder energie dan andere elektrische zit sta bureaus. Wanneer je een zit sta bureau wil overwegen is dit dus een goed punt om op te letten. Een bureau met een energiebesparende stand verbruikt maar 0,1 watt.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter